Actualitat  

Ple suport a les primàries obertes proposades per en Jordi Graupera

0 Comentaris
dimecres 21 març 2018

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) dóna suport a les primàries obertes proposades per en Jordi Graupera i demana que s’apliquin a tot el territori.

SI va néixer amb la proposta de fer un front unitari amb l’objectiu d’implementar la independència i ja, en el seu moment, va dur a terme unes primàries obertes a la ciutadania per confeccionar la llista electoral en la que van participar-hi més de 6.000 persones.

La unitat i les eleccions primàries com a element que permet aplicar una regeneració democràtica que obre les portes dels partits i dóna l’oportunitat a una representació més plural, han estat sempre a l’ADN del partit. De fet els estatuts del partit ja defineixen, en el seu article 35, que «les llistes electorals de cada municipi en les eleccions municipals es realitzaran a partir d’un sistema de primàries».

És per aquests motius que SI dóna ple suport a la proposta realitzada ahir dimarts per en Jordi Graupera de fer unes eleccions primàries obertes a Barcelona amb l’objectiu de conformar una llista electoral unitària de l’independentisme per tal de que guanyi les eleccions municipals de l’any que ve. També creiem que cal exportar la proposta a tot el territori català, per tal de que aquesta es retroalimenti i ajudi a vertebrar, des de baix, una xarxa ciutadana per implementar la República a tots els municipis que superi els partits.

Finalment SI anima a tots els seus adherits i simpatitzants de Barcelona a signar el manifest en què es demana als partits independentistes de dur a terme aquestes primàries ciutadanes: http://primaries.barcelona.

Executiva Nacional Solidaritat Catalana per la Independència

0.0
Publicacions relacionades: 1a Convenció Nacional de Primàries Catalunya Primàries Catalunya Suport al Dia Internacional de les Dones Suport a la vaga general del 21F 15D: Primera volta de primàries Barcelona Acte de signatura del «Segell Republicà» del candidat a 'Primàries Barcelona' David Folch Missatge de suport al poble Boricua Primàries internes fallides a ERC Primàries per la República, ANC i Primàries Barcelona creen «Primàries Catalunya» Solidaritat Catalana per la Independència dóna suport al projecte «Primàries per la República»
independència Primàries obertes Jordi Graupera Eleccions primàries

No hi ha cap comentari de moment...

Deixar una resposta

El vostre correu electrònic no serà publicat.