Actualitat  

Primàries Catalunya

9-07-2019

Les eleccions municipals són un pas decisiu per l'acció política. Per això, cal tenir molt en compte el pas endavant assolit pels que més han apostat per a la regeneració política, tot fent llistes obertes per a la confecció de les candidatures, la gent de Primàries Catalunya. Aquest nou tipus de candidatures que han pres forma en les eleccions municipals d'enguany, presenten un tipus de candidatura que és democràtica i de base real que va més enllà i intenta superar els fonaments dels partits polítics tradicionals. Els més de 50.000 votants i les 121 candidatures arreu del territori català són una prova de que es pot fer i és una aposta de futur. Cal remarcar que ha estat possible gràcies a Solidaritat Catalana per la Independència i Demòcrates de Catalunya que hi han donat suport des de l'inici, posant al seu servei els mitjans necessaris, organitzant i fent xerrades arreu del Principat per tal de crear les coordinadores locals [ L'Unilateral] i [Vilaweb] que han organitzat les diferents candidatures a cada població.

Primàries Catalunya representa un punt i seguit en la carrera per a l'assoliment d'un bloc unitari i ferm per a assolir la Independència. És per això que felicitem als organitzadors i membres de Primàries Catalunya per tots els esforços, la feina feta i la lluita en favor d'una democràcia de base per a una nova manera de fer política. La plataforma creada pretén fer necessària la transversalitat total on tu també hi pots dir la teva en un procés de participació obert. Des de SI i de la plataforma, agraïm la feina, esforços i dedicació de tots els candidats i de l'organització així com també la tasca dels voluntaris sense els quals no hauria estat possible tirar endavant el projecte.

Executiva Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència

Publicacions relacionades: Comunicat sobre l'acord de govern entre Esquerra i Junts per Catalunya Us emplacem a fer-vos apoderats i apoderades de Junts per Catalunya Resultat de la consulta a presentar-se SI amb Junts i Demòcrates de Catalunya Resultats de les primàries per escollir els candidats per les eleccions del 14 SI inicia el procés de primàries per escollir candidats pel 14F SI no participarà a la 2a Convenció de Primàries Catalunya 1a Convenció Nacional de Primàries Catalunya 15D: Primera volta de primàries Barcelona Acte de signatura del «Segell Republicà» del candidat a 'Primàries Barcelona' David Folch Primàries internes fallides a ERC