Actualitat  

Suport a la vaga general del 21F

14-02-2019

Solidaritat Catalana per la Independència s'adhereix i dóna ple suport a la vaga convocada per la Intersindical-CSC prevista pel dijous 21 de febrer.

El judici als ostatges polítics empresonats i exiliats, que s'iniciarà la setmana vinent, és una nova humiliació i revenja en forma de repressió política, per part de l'Estat, contra el poble de Catalunya que de forma valenta va decidir l'1 d'octubre de 2017 autodeterminar-se.

Aquesta violència institucional, perpetrada pel deslegitimat Tribunal Suprem, els fiscals, els partits polítics del 155... i beneïda per les Corts espanyoles, la Corona postfranquista, el TC... ha demostrat novament, com durant segles, que amb el Principat de Catalunya són incapaços de fer política i només els val el dret de conquesta i l'escarni contra aquell qui pretengui desafiar la sagrada unitat de l'Estat.

Sabem que l'Estat mai farà cap esforç de comprensió o d'aproximació a la realitat catalana. No ho ha fet mai. Ni al segle XXI són capaços de fer-ho i ataquen la democràcia i les llibertats més bàsiques, inventant relats i acusant gent de rebel·lió i sedició quan es pretén fer un referèndum i el mitjà que es proposa per a aconseguir-ne els objectius és la democràcia i la posterior acceptació del que decideixi la majoria.

Entenem que la vaga general és una eina de protesta perfectament vàlida contra aquest Estat antidemocràtic i repressor, malgrat reconèixer també l'error dels nostres dirigents polítics en acatar el 155 i no fer efectiva la República Catalana (tancament de caixes, control del territori, hisenda pròpia, entrada en vigor de la LTJ...) quan les circumstàncies eren plenament favorables, fet que probablement hauria estalviat aquest judici.

Desitgem que el poble de Catalunya mantingui una actitud de mobilització permanent, de manera pacífica i decidida, fins a assolir l'objectiu desitjat: la llibertat i la independència.

Executiva Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència

Publicacions relacionades: Vídeo del Secretari General, David Folch Informe trimestral i vídeo del Secretari General Suport al Dia Internacional de les Dones Missatge de suport al poble Boricua Solidaritat Catalana per la Independència dóna suport al projecte «Primàries per la República» Ple suport a les primàries obertes proposades per en Jordi Graupera Suport a la manifestació del proper diumenge 11 de març Posicionament sobre la investidura del President de la Generalitat Vaga de fam de Claudio Bancelli Suport als cuidadors a Barcelona