Actualitat  

SI inicia el procés de primàries per escollir els seus candidats per les eleccions del 14F

0 Comentaris
divendres 06 novembre 2020

Solidaritat per la Independència (SI), des del seu naixement l’any 2010, ha intentat generar les condicions d’acumulació de forces per assolir la Independència. Des de la nostra sortida del Parlament, l’any 2012, Solidaritat no ha concorregut amb llista pròpia a cap elecció d’àmbit autonòmic. Fins i tot, donàrem suport a Junts pel Sí per tal que es propiciés la majoria parlamentària que ens portés al Referèndum de l’1 d’octubre i a la proclamació de la Independència.

Les eleccions de desembre de 2017, imposades pel 155, havien de suposar la culminació de la República amb el que anomenaren Govern Efectiu. Des d’aleshores, hem pogut assistir amb incredulitat a l’evidència que no hi havia cap voluntat de reprendre la confrontació independentista i hem confirmat que el Govern de Catalunya no només no culmina l’anomenat Procés, el Govern de la Generalitat col·labora en la repressió del moviment independentista i ajuda a donar estabilitat al Govern d’Espanya.

Davant d’això l'Executiva Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència, per unanimitat, considera imprescindible que la ciutadania pugui votar una opció independentista clarament rupturista i no disposada a col·laborar amb l’autonomisme i inicia un procés de primàries, obert a la ciutadania per tal que, com a mínim, hi hagi una candidatura independentista que aposti clarament per la implementació de la ruptura amb l’Estat espanyol, el control del territori i el reconeixement internacional de la República.

Estem convençuts que la nostra llista serà capaç d’unir esforços amb altres forces amb el mateix objectiu. Volem aglutinar l’exili que encara es manté lleial a l’1 d’octubre i la dissidència interior que no està d’acord amb com s’ha gestionat el Govern de la Generalitat des de la Declaració d’Independència.

Més informació:
Reglament: www.solidaritat.cat/primaries
Presentació de candidatures: www.solidaritat.cat/candidatura

Visca Catalunya Lliure!

Executiva Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència

Publicacions relacionades: SI no participarà a la 2a Convenció de Primàries Catalunya 1a Convenció Nacional de Primàries Catalunya Primàries Catalunya SI assumeix els compromisos proposats per l'ANC en el marc de les eleccions municipals de 2019 Comunicat envers les eleccions espanyoles del 28A Eleccions municipals de 2019: Tots a una 15D: Primera volta de primàries Barcelona Acte de signatura del «Segell Republicà» del candidat a 'Primàries Barcelona' David Folch Eleccions municipals de 2019: En Marxa Primàries internes fallides a ERC
Parlament Solidaritat Primàries 14F

No hi ha cap comentari de moment...

Deixar una resposta

El vostre correu electrònic no serà publicat.