Actualitat  

15D: Primera volta de primàries Barcelona

18-12-2018

El 15D es va celebrar la primera volta de les eleccions per a escollir el candidat i la llista electoral a Barcelona i de la que en va resultar guanyador en Jordi Graupera. Podeu consultar en el següent enllaç els resultats i la llista definitiva [+ www.primariescatalunya.cat] Es va poder votar durant tota la jornada de dissabte a la Seu Nacional de SI.

Malgrat el silenci mediàtic durant tota la campanya, finalment alguns mitjans de comunicació se'n van fer ressò i van publicar la notícia dels resultats finals [ + El Temps]. El vencedor, Jordi Graupera, va voler remarcar en el seu primer discurs com a cap de llista que "Barcelona i el país necessiten aquesta nova manera de fer política. Les primàries són el mínim del mínim. El principi de tot. Si no reforcem democràticament la ciutat, no ens en sortirem" [+ Betevé].

Enhorabona a tots els candidats per la feina feta! Ha estat un èxit rotund de participació! De fet, es tracta del procés de primàries amb major participació de la història del nostre país.

Publicacions relacionades: Resultats de les primàries per escollir els candidats per les eleccions del 14 SI inicia el procés de primàries per escollir candidats pel 14F Reflexions al voltant de la realitat política en temps de confinament SI no participarà a la 2a Convenció de Primàries Catalunya 1a Convenció Nacional de Primàries Catalunya Primàries Catalunya Acte de signatura del «Segell Republicà» del candidat a 'Primàries Barcelona' David Folch Primàries internes fallides a ERC Primàries per la República, ANC i Primàries Barcelona creen «Primàries Catalunya» Solidaritat Catalana per la Independència dóna suport al projecte «Primàries per la República»