Actualitat  

Debat sobre la Seguretat Nacional

0 Comentaris
dijous 18 maig 2017

Aquest dimarts, a les 19:30h us convidem al “Debat sobre la Seguretat Nacional”: Amàlia Bosch de Solidaritat moderarà el debat sobre els models de seguretat entre Miquel Sellarès (President del Centre d’Estudis Estratègics de Catalunya i ex-director general de Seguretat Ciutadana de la Generalitat) i Antoni Soler (President de FundiPau).

Aquest debat s’inclou en la sèrie d’emissions que Solidaritat ha iniciat amb el seu canal de televisió online SITv. Aquest canal té un funcionament periòdic i emet simultàniament per twitter, facebook i youtube.

Us adjuntem el calendari de les següents emissions previstes:
Aquest dimarts: Miquel Sellarès i Antoni Soler, debat sobre la seguretat nacional
Dimarts 30 de maig: Josep Costa, secessió o secessió
Dimarts 6 de juny: Bernat Dedéu, mitjans de comunicació
Divendres 9 de juny: Trinidad Cuesta i Enric Feliu, sanitat
Dimarts 13 de juny: Jordi Bilbeny, la història com a estructura d’estat

0.0
Publicacions relacionades: Comunicat sobre l'acord ERC-PSOE 1a Convenció Nacional de Primàries Catalunya Nova ponència política i Executiva Nacional sorgida del IV Congrés Nacional Comunicat sobre la sentència contra els ostatges polítics Congrés Nacional de SI Suport al Dia Internacional de les Dones Celebració de la Diada Nacional Posicionament sobre la nova presidència del Govern Posicionament sobre la investidura del President de la Generalitat Posicionament sobre les eleccions del 21D
Amàlia Bosch Debat sobre la Seguretat Nacional Miquel Sellarès Antoni Soler

No hi ha cap comentari de moment...

Deixar una resposta

El vostre correu electrònic no serà publicat.