Actualitat  

Roger San Millán debat a República TV i 8TV

5-04-2022

En Roger San Millán, Secretari general i de territori de Solidaritat Catalana per la Independència, segueix apareixent sovint a República TV i a 8TV.

El passat 17 de març, per exemple, el vam poder veure al programa "La jugada mestra" de República TV en el que es va debatre sobre el Consell per la República i l'independentisme. Podeu veure el programa fent clic aquí.

Pel que fa a la televisió que antigament gestionava el grup Godó i que recentment ha canviat de mans, hi ha anat participant assíduament per a tractar diversos temes polítics com:

- Atemptat 17A: Es creuen les declaracions de Villarejo?
- Se sent vostè reprimit a Catalunya?
- Catalunya està atrapada pels partits independentistes?
- Confia en el pla de vacunació del Govern?
- Complirà Pedro Sánchez amb Catalunya?
- Creus que ERC i Junts per Cataklunya poden arribar a un acord?
- A qui afavoreix més el Govern: empresari o treballador?
- Els indults complicaran o facilitaran la convivència?
- Com veuen els catalans les eleccions de Madrid?
- A Catalunya seguim sense Govern

Les diferents xarxes socials de República TV són les següents:

Twitter: @republicatvcat
Facebook: @republicatvcat
YouTube: RepublicaTV
Instagram: @republicatvcat

Publicacions relacionades: Roger San Millán és entrevsitat a 'Espais de diumenge' Jornada estratègica de debat SI assisteix a una nova reunió del Consell per la República Els adherits aproven que SI formi part del Consell de Govern ampliat del Consell per la República SI accepta, en funcions, incorporar-se al Consell per la República Fem República! Fem justícia! Acte de signatura del «Segell Republicà» del candidat a 'Primàries Barcelona' David Folch Primàries per la República, ANC i Primàries Barcelona creen «Primàries Catalunya» Solidaritat Catalana per la Independència dóna suport al projecte «Primàries per la República» Debat sobre la Seguretat Nacional