Actualitat  

SI accepta, en funcions, incorporar-se al Consell de Govern del Consell per la República

0 Comentaris
divendres 31 de juliol 2020

L'Executiva Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència accepta per unanimitat la proposta del Consell per la República per incorporar-se al Consell de Govern de l'entitat.

La decisió haurà de ser ratificada pels adherits i adherides durant la primera quinzena de setembre.

L'Executiva Nacional de Solidaritat constata que les línies de treball iniciades pel Consell, amb l'objectiu de consolidar el control del territori i el mandat de l'1 d'octubre, ofereixen garanties suficients per iniciar el treball conjunt amb la totalitat dels integrants del Consell per la República.

Visca Catalunya Lliure!

Executiva Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència

Podeu descarregar-vos el comunicat fent clic aquí.

Publicacions relacionades: Fem República! Fem justícia! Acte de signatura del «Segell Republicà» del candidat a 'Primàries Barcelona' David Folch Primàries per la República, ANC i Primàries Barcelona creen «Primàries Catalunya» Solidaritat Catalana per la Independència dóna suport al projecte «Primàries per la República» Posicionament sobre la nova presidència del Govern Solidaritat, acceptada i acreditada pel Referèndum Acte de Súmate sobre dona treballadora i republicana Balanç dels tres primers mesos de govern independentista Comunicat sobre el desacord entre JxSí i la CUP per formar govern

No hi ha cap comentari de moment...

Deixar una resposta

El vostre correu electrònic no serà publicat.