Actualitat  

SI assisteix a una nova reunió del Consell per la República

2-08-2021

Solidaritat va donar suport i va assistir a les concentracions convocades per Assemblea Nacional Catalana i el Consell per la República Catalana davant dels ajuntaments catalans el mes de febrer, per la reiterada vulneració dels drets dels catalans i per les injustes resolucions continuades. L’assistència massiva, a Perpinyà, de la manifestació en defensa del català i a favor de la immersió lingüística al territori de la nació catalana, convocada el 29 de febrer, contra el Consell Constitucional francès va ser un èxit. Podeu veure un vídeo de la lectura del manifest aquí.

Amb la incorporació de SI al Consell de Govern ampliat el desembre de 2020 [+ La Republica] es pretén reforçar aquesta plataforma unitària i fora del control del govern espanyol.

'Enric Folch, secretari de relacions institucionals i internacionals de Solidaritat per la Independència, és membre del Consell de Govern ampliat del Consell per la República i assisteix amb regularitat a les reunions que s'organitzen. El passat mes de juliol, per exemple, va assistir a la presentació oficial de la Delegació de les Illes Balears al Palau dels Reis de Mallorca de Perpinyà [+web del Consell per la República] on s'hi va celebrar també una reunió de l'òrgan de govern ampliat a forces independentistes que no tenen representació al Parlament com la nostra. Hi van assistir, per part d'aquests partits extraparlamentaris, Independentistes d'Esquerres (Jordi Pesarrodona), MES (Josep Serra), Reagrupament (Albert Aragonès) i Els Verds (Toni Roderic) [+ El Nacional].

Publicacions relacionades: Nova Executiva de Solidaritat Roger San Millán debat a República TV i 8TV Energies renovables a les Terres de l'Ebre Els adherits aproven que SI formi part del Consell de Govern ampliat del Consell per la República SI accepta, en funcions, incorporar-se al Consell per la República Nova Executiva Nacional i ponència política sorgida del IV Congrés Nacional Fem República! Fem justícia! Acte de signatura del «Segell Republicà» del candidat a 'Primàries Barcelona' David Folch Primàries per la República, ANC i Primàries Barcelona creen «Primàries Catalunya» Solidaritat Catalana per la Independència dóna suport al projecte «Primàries per la República»