Actualitat  

Comunicat envers el COVID-19 i les decisions preses pel Gobierno

16-03-2020

Des de Solidaritat Catalana per la Independència volem manifestar el següent envers les decisions preses pel Gobierno de España:

- Ens posem al servei del poble de Catalunya i del seu Govern.
- No reconeixem l'autoritat del Gobierno de España, gestor incompetent i invasiu de la sobirania de Catalunya.
- Instem el Govern de Catalunya a actuar per la via de fet i seguir administrant la nació catalana en funció dels interessos de la ciutadania de Catalunya.
- Denunciem la passivitat del Gobierno de España per deixar que els madrilenys se segueixin desplaçant lliurement malgrat tenir dades mèdiques que recomanen el tancament de la comunitat autònoma.
- Lamentem que s’hagin pres mesures insuficients, de nul impacte en les economies domèstiques i empresarials i cap mesura tendent a la protecció del treball. Tot plegat un despropòsit que només afegeix mes incertesa, por i ineficàcia a la excepcional situació.
- Denunciem la inutilitat de la Corona borbònica, corrupta i anacrònica. Per defensar l'«A por ellos» va sortir ràpid... per defensar la salut de la ciutadania, resten amagats.

Podeu descarregar-vos el comunicat fent clic aquí.

Executiva Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència

Publicacions relacionades: Comunicat sobre l'acord JUNTS-PSOE Comunicat sobre la dissolució de l'Assemblea de Representants Comunicat de SI sobre les eleccions espanyoles Comunicat en motiu de la Diada Nacional 2022 Comunicat sobre els primers sis mesos de l'Acord de Govern entre ERC i Junts Comunicat sobre l'acord de govern entre Esquerra i Junts per Catalunya Comunicat sobre l'acord ERC-PSOE Comunicat sobre la sentència contra els ostatges polítics Comunicat envers les eleccions espanyoles del 28A Comunicat sobre el 21D