Actualitat  

Suport al Dia Internacional de les Dones

7-03-2019

En motiu del Dia Internacional de les Dones, el proper 8 de març, Solidaritat Catalana per la Independència insisteix que el moviment feminista és imprescindible per posar de relleu, dia a dia, el paper que les dones tenen i han de tenir en la nostra societat.

No n’hi ha prou en dir-ho. Cal entrar a l’acció sense complexos ni retraïments. No n’hi ha prou en exigir als legisladors i als jutges, a la patronal i als mitjans de comunicació, que afavoreixin aquest pas històric. Cal que les dones, i els homes, no parin de creure-s’ho; que lluitin, des dels seus espais d’influència, perquè no hi hagin discriminacions de cap mena. Les revolucions comencen en els espais interiors, en el convenciment personal dels drets i les igualtats. Feliç dia de les dones!

Executiva Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència.

Publicacions relacionades: Suport a la vaga general del 21F Missatge de suport al poble Boricua Solidaritat Catalana per la Independència dóna suport al projecte «Primàries per la República» Ple suport a les primàries obertes proposades per en Jordi Graupera Suport a la manifestació del proper diumenge 11 de març Suport als cuidadors a Barcelona Suport a l'Associació de Cuidadors SI-Alcover dóna suport a la resolució del Parlament