Actualitat  

Suport a la manifestació del proper diumenge 11 de març

7-03-2018

Des de Solidaritat Catalana per la Independència donen ple suport a la manifestació organitzada per l’ANC del proper diumenge 11 de març en el que s’homenatjarà els qui se la van jugar l’1 d’octubre.

Vam guanyar el Referèndum d’autodeterminació del passat 1 d’octubre! El poble ha parlat! Fem la independència!

La concentració anirà des de Drassanes fins a la Ciutadella, omplint tot el passeig de Colom. A la zona de Pla de Palau, on hi ha la Font del Geni Català, se situarà l’escenari, mirant cap a Montjuïc, i s’ubicarà també una pantalla en direcció Ciutadella perquè la gent que vingui d’aquella zona pugui seguir els parlaments. L’inici serà a les 17h.

Executiva Nacional Solidaritat Catalana per la Independència

Publicacions relacionades: Roger San Millán és entrevsitat a 'Espais de diumenge' SI assumeix els compromisos proposats per l'ANC en el marc de les eleccions municipals de 2019 Suport al Dia Internacional de les Dones Suport a la vaga general del 21F Missatge de suport al poble Boricua Denunciem la desocupació de la Plaça Sant Jaume per permetre una manifestació feixista Solidaritat Catalana per la Independència dóna suport al projecte «Primàries per la República» Ple suport a les primàries obertes proposades per en Jordi Graupera Suport als cuidadors a Barcelona Suport a l'Associació de Cuidadors