Actualitat  

Solidaritat, dins la campanya unitària pel Sí

4-08-2017

La Campanya unitària del Sí compta amb Solidaritat Catalana per la Independència des del primer moment. A més a més, hi participen entitats com l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural, Associació de Municipis per la Independència (AMI), Comitè Olímpic Català, Súmate, Plataforma per la Llengua, Plataforma Pro Seleccions Esportives, Drets i Cercle Català de Negocis. Pel que fa a partits polítics hi són representats PDeCAT, ERC, CUP, Demòcrates de Catalunya, Moviment d’Esquerres i nosaltres.

Es crea un espai de coordinació que s’utilitzarà per a proporcionar la informació de la campanya: el webdelsi.cat, en el qual s’hi podrà trobar des d’argumentacions pel Sí, l’agenda dels actes del territori -tres dels quals seran grans actes unitaris-, i la inscripció com a voluntaris per tal de “pentinar el país i cridar a la participació”.

En la roda de premsa d’aquest dijous a la plaça del Rei, per part de Solidaritat Catalana per la Independència ha intervingut Manel Manzanas, secretari nacional de Relacions Institucionals i membre de l’executiva nacional de SI que ha apel·lat a la unitat davant dels adversaris que ens volen dividits.

Solidaritat, que ja havia iniciat la seva campanya en solitari o amb altres partits i entitats des del desembre passat, encara aquesta proposta unitària amb la màxima energia i empenta, esperant que culmini en un 1 d’octubre amb la victòria del Sí i amb l’aplicació del resultat per fer la independència. Us encoratgem a participar de tots els actes!

Publicacions relacionades: Nova Executiva de Solidaritat Èxit a la presentació del llibre dels 10 anys de Solidaritat per la Independència Presentació del llibre commemoratiu dels 10 anys de Solidaritat Entrevista a Josep Gonzàlez i Gil, exalcalde de Rasquera de Solidaritat Solidaritat Catalana per la Independència dóna suport al projecte «Primàries per la República» Solidaritat, acceptada i acreditada pel Referèndum Comunicat de Solidaritat Barcelona-Barcelonès Nord Que comenci la campanya pel Sí Des de Solidaritat ens sumem a la Campanya pel Sí Campanya pel Sí