Actualitat  

Presentació del llibre commemoratiu dels 10 anys de Solidaritat

24-02-2022

Solidaritat per la Independència va celebrar el seu 10è aniversari el passat 2020, i per això hem elaborat un llibre de la trajectòria d’aquests 10 anys.

En farem la presentació el proper dijous 17/03/2022 a les 19h al Centre Cultural La Farinera del Clot (sala Teatre Jesús Concernau, 3a planta) de Barcelona.

Serà presentat i conduït per Roger San Millán, Secretari General de Solidaritat i Maria Teresa Sierra, Secretària de Formació de Solidaritat. També comptarà amb l'assistència d'Uriel Bertran i Alfons López Tena, ambdós exdiputats del Parlament de Catalunya per Solidaritat durant la IX Legislatura (16/12/2010 a 02/10/2012).

DADES:
- Hora: 19h
- Lloc: Centre Cultural La Farinera del Clot
- Adreça: Gran Via de les Corts Catalanes, 837 - 08018 Barcelona

COM ARRIBAR-HI:
- Metro: Línia 1 (Estació de Glòries) i Línia 2 (Estació del Clot).
- Tramvia: Trembesós T5 i T6 (parada La Farinera).
- Bus: H12, V23, 192, V25 i 7.
- Tren: Estació Barcelona El Clot-Aragó.

Per a més informació ens podeu contactar a través del formulari de contacte del web fent clic aquí.

Executiva Nacional de Solidaritat per la Independència

Publicacions relacionades: Nova Executiva de Solidaritat Èxit a la presentació del llibre dels 10 anys de Solidaritat per la Independència La fi d'alguns dels peatges #NoVullPagar Entrevista a Josep Gonzàlez i Gil, exalcalde de Rasquera de Solidaritat Solidaritat Catalana per la Independència dóna suport al projecte «Primàries per la República» Posicionament davant la situació d'empresonament i exili dels dirigent polítics independentiste Solidaritat, acceptada i acreditada pel Referèndum Comunicat de Solidaritat Barcelona-Barcelonès Nord Solidaritat, dins la campanya unitària pel Sí Presentació de l'AECAT al Camp de Tarragona