Actualitat  

Comunicat de Solidaritat Barcelona-Barcelonès Nord

S’apropen moments transcendentals per la ciutadania catalana en general i barcelonina en particular. És en aquestes cruïlles de la Història on les qualitats humanes i democràtiques dels representants elegits a les urnes són primordials i recordades per la població. Ens cal persistència i encarar els reptes polítics amb valentia i determinació.

Per això des de Solidaritat Barcelona-Barcelonès Nord encoratgem l’alcaldessa de la capital de la propera República catalana, Ada Colau, a fer un pas endavant i fer-se un lloc a la història entre els homes i dones que van defensar el vot i la democràcia .

Esperem, com no pot ser d’una altra manera, que l’ajuntament faciliti i participi del Referèndum d’autodeterminació que ha convocat el poble català a través dels seus representants democràticament escollits al Parlament, i posi a disposició dels barcelonins i barcelonines els col·legis electorals per fer, de l’1 d’octubre, un dia que representi els valors d’una ciutat oberta i capdavantera en els drets humans com és Barcelona.

El trajecte a la República catalana no pot quedar aturat davant dels ciutadans de la capital per dubtes, pors, i mitges tintes dels seus dirigents. Ara és hora de la participació i esperem que aquest ajuntament que es diu En Comú faci honor al seu nom i posi la Barcelona que volem al servei dels seus ciutadans.

Coordinadora territorial de Solidaritat Barcelona-Barcelonès Nord

Publicacions relacionades: Comunicat sobre l'acord JUNTS-PSOE Comunicat sobre la dissolució de l'Assemblea de Representants Comunicat de SI sobre les eleccions espanyoles Nova Executiva de Solidaritat Comunicat en motiu de la Diada Nacional 2022 Èxit a la presentació del llibre dels 10 anys de Solidaritat per la Independència Presentació del llibre commemoratiu dels 10 anys de Solidaritat Comunicat sobre els primers sis mesos de l'Acord de Govern entre ERC i Junts Comunicat sobre l'acord de govern entre Esquerra i Junts per Catalunya Entrevista a Josep Gonzàlez i Gil, exalcalde de Rasquera de Solidaritat