Actualitat  

SI accepta, en funcions, incorporar-se al Consell per la República

31-07-2020

L'Executiva Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència accepta per unanimitat la proposta del Consell per la República per incorporar-se al Consell de Govern de l'entitat.

La decisió haurà de ser ratificada pels adherits i adherides durant la primera quinzena de setembre.

L'Executiva Nacional de Solidaritat constata que les línies de treball iniciades pel Consell, amb l'objectiu de consolidar el control del territori i el mandat de l'1 d'octubre, ofereixen garanties suficients per iniciar el treball conjunt amb la totalitat dels integrants del Consell per la República.

Visca Catalunya Lliure!

Executiva Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència

Podeu descarregar-vos el comunicat fent clic aquí.

Publicacions relacionades: Roger San Millán debat a República TV i 8TV SI assisteix a una nova reunió del Consell per la República Els adherits aproven que SI formi part del Consell de Govern ampliat del Consell per la República Fem República! Fem justícia! Acte de signatura del «Segell Republicà» del candidat a 'Primàries Barcelona' David Folch Primàries per la República, ANC i Primàries Barcelona creen «Primàries Catalunya» Solidaritat Catalana per la Independència dóna suport al projecte «Primàries per la República» Solidaritat, acceptada i acreditada pel Referèndum Acte de Súmate sobre dona treballadora i republicana