Actualitat  

Fem República! Fem justícia!

14-01-2019

Múltiples han estat els actes de suport sota la proclama: Llibertat presos polítics! Destaquem la moció aprovada pel Ple de BEGUR [+ Ràdio Begur] i la de L'AMETLLA DEL VALLÈS [+ Ajuntament de l'Ametlla del Vallès] reclamant la seva absolució.

A més dels actes per l'aniversari dels fets, va haver-hi tot tipus de manifestacions, concentracions, lectures, marxes... i moltes contribucions a la caixa de solidaritat. Múltiples adhesions també va despertar la vaga de fam que agraïm que s'acabés de forma satisfactòria.

El 29S, el nostre alcalde de RASQUERA va inaugurar al Centre Cívic, l'Espai 1 d'Octubre, amb una placa commemorativa que hi diu: "En memòria de tots els rasquerans i rasqueranes que l'1 d'octubre de 2017 van defensar pacíficament, amb dignitat i coratge, la democràcia i la llibertat fent possible el referèndum". En el marc d'un acte organitzat pel CDR Rasquera i que fou amenitzat per l'Agrupació Musical i la coral de la vila, es va fer un sopar groc en què es van reunir diners per a la caixa de solidaritat pels presos polítics. Incloem també la fotografia de la representació de vilatans que van participar en la diada Cims per la Llibertat pujant a l'Atalaia de Rasquera.