Actualitat  

Després del Suquet, ara toca Independència!

27-07-2016

Aquest dissabte al vespre, a Vilassar de Mar es va celebrar el tradicional Suquet pe la Independència. L’acte, organitzat per la secció local de Solidaritat Catalana per la Independència, amb Lluís Tenas al capdavant, va comptar amb nombrosa assistència, entre membres de SI de tot el territori i vilassarencs. Abans del sopar, Elisenda Paluzie, degana de la Facultat d’Economia i Empresa de la UB i una de les impulsores del Manifest pel Referèndum, va donar la conferència “Del RUI a la DUI, Independència 2017”.

A la taula, l’acompanyaven Arnau Padró, Secretari Nacional de Campanyes de SI, i David Folch, de Comunicació, que van explicar el propi posicionament de l’Executiva Nacional de SI sobre el RUI+DUI i entre tots tres van respondre les preguntes i dubtes que van sorgir d’entre el públic sobre el Referèndum, la DUI i l’actualitat política.

En el transcurs d’una vetllada molt animada, Lluís Tenas, coordinador del Maresme, Concepció Agustí, coordinadora ANC de Vilassar, Ester Beltran, Secretària d’Organització i Uriel Bertran de SI, van cloure els parlaments.

Publicacions relacionades: Un any després del 27S 8è Suquet de Vilassar de Mar Suquet a Vilassar i acte unitari 7è Suquet per la Independència Ara toca fer la independència Suquet per la Independència a Vilassar de Mar, dissabte 30 de juliol