Actualitat  

7è Suquet per la Independència

17-06-2017

Un any més s’acosta l’estiu, el bon temps, i el ja tradicional VII SUQUET PER LA INDEPENDÈNCIA, a Vilassar de Mar, organitzat per la secció local de SI al municipi. L’acte es farà el dissabte 1 de juliol.

Com tots sabeu, només faltaran tres mesos perquè decidim el nostre futur com a País en el Referèndum convocat pel Govern el dia 1 d’octubre. I és per aquesta raó, que volem que aquesta festa independentista sigui, més que mai, el més transversal, unitària i plural possible: hem convidat a venir a la resta de partits i entitats independentistes i també a diverses personalitats catalanes. Tenim al davant quatre mesos de molta feina i cal que carreguem les piles per encarar la campanya del Referèndum en les màximes garanties.

El programa serà el següent:

– A les 19h, acte polític en favor del Sí al Referèndum

– A partir de les 21h, sopar. Com cada any, l’àpat consistirà en unes amanides variades, assortiment d’embotits i el tradicional i gustós suquet de rap amb calamar, sípia, gambes, musclos, cloïsses i patates. Per postres, copa de gelat. No hi faltarà el vi i cava. Ben sopat, realitzarem el tradicional sorteig de regals cedits per diferents comerços i restauradors de Vilassar de Mar. I escoltarem els parlaments de tots els representants dels partits polítics i entitats assistents al sopar. En acabat, hi haurà servei de bar amb en BEP i la seva disco mòbil de la companyia LA SÒNIKA.

Publicacions relacionades: 8è Suquet de Vilassar de Mar Solidaritat Catalana per la Independència dóna suport al projecte «Primàries per la República» Sobre els presos polítics i l'aixecament de la suspensió de la Declaració d'Independència Suquet a Vilassar i acte unitari Ara toca fer la independència Després del Suquet, ara toca Independència! Suquet per la Independència a Vilassar de Mar, dissabte 30 de juliol Els 19 referèndums d'independència dels darrers 43 anys Jordi Manchón: l'objectiu és la independència Avui fa 5 anys des que vam presentar la llei d'Independència al Parlament