Actualitat  

Suquet per la Independència a Vilassar de Mar, dissabte 30 de juliol

25-07-2016

Com ja és una tradició, celebrem el VI SUQUET PER LA INDEPENDÈNCIA, a Vilassar de Mar, organitzat per la secció local al municipi. L’acte es farà a L’Escola del Mar (Carrer Jeroni Anyé cantonada Carrer Santa Magdalena), el dissabte 30 de juliol. El programa serà el següent:

– A les 19h, col·loqui amb ELISENDA PALUZIE “Del RUI a la DUI, Independència 2017” on parlarem sobre el procés i el debat encetat sobre DUI/RUI. Amb la intervenció de membres de l’Executiva Nacional i torn de preguntes.

– A les 21h, sopar. L’àpat consistirà en unes amanides variades, assortiment de croquetes i el tradicional i gustós suquet de rap amb calamar, sípia, gambes, musclos, cloïsses i patates. Per postres copa de gelat. No hi faltarà el vi i cava. En acabat, sorteig de regals.

– La resta de la nit, hi haurà servei de bar amb disco mòbil i ball.

El preu del sopar és de 20 euros (exclòs el bar).

INSCRIPCIONS:

De cara a una òptima organització i càlcul d’espai, cadires i menjar és molt important que, si voleu venir tant al col·loqui com al sopar, us inscrigueu el més aviat possible.
Ho podeu fer  enviant un correu electrònic a info@solidaritat.cat Cal indicar el nom i cognom de cada participant i si vindrà al col·loqui, al sopar o a totes dues activitats. Per a més informació truqueu al telèfon: 607 86 91 92 (Lluís).

PAGAMENT:

El pagament del sopar es pot fer de diverses maneres:

– Transferència o ingrés al número de compte del Banc Sabadell: ES06 0081 0163 6200 0131 8137 , o bé, La Caixa: ES16 2100 3340 1522 0010 2178. Consulta les comissions que et pugui aplicar el teu banc. En el concepte si us plau indica “suquet” més tots els noms dels que paguen.

– En efectiu, el mateix dia del suquet. En aquest cas si us plau, porta l’import el més exacte possible.

Ens veiem ben aviat!

Una forta abraçada.

Executiva Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència

Publicacions relacionades: Presentada la ILP per Declarar la Independència Presentem una ILP per a Declarar la Independència Èxit a la presentació del llibre dels 10 anys de Solidaritat per la Independència 8è Suquet de Vilassar de Mar Solidaritat Catalana per la Independència dóna suport al projecte «Primàries per la República» Sobre els presos polítics i l'aixecament de la suspensió de la Declaració d'Independència Suquet a Vilassar i acte unitari 7è Suquet per la Independència Ara toca fer la independència Després del Suquet, ara toca Independència!