Actualitat  

Comunicat sobre la sentència contra els ostatges polítics

0 Comentaris
dilluns 14 octubre 2019

Des de Solidaritat Catalana per la Independència donem suport a totes les mobilitzacions i accions de protesta que sorgeixin des de la societat civil envers aquesta perversa i orquestrada sentència política contra els ostatges polítics.

Considerem que l’única solució política és l’emancipació d’aquest Estat cínic i malèvol i exigim la posada en llibertat immediata de totes les preses i presos polítics. Instem al Parlament de Catalunya que aixequi la suspensió de la DUI i reclamem la revisió jurídica d’aquest procés penal ple de greus irregularitats per tal de restablir també la seva honorabilitat. S’han de revisar les causes d’aquest judici polític i d’aquestes condemnes il·legals que haurien d’avergonyir al món sencer i que malauradament s’han permès.

No s’hauria haver arribat fins aquí. Exigim també que el mandat sorgit de les urnes que el poble va votar al referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre de 2017 sigui obeït pels polítics, com no pot ser d’altra manera, tal i com s’hi van comprometre en el seu dia.

Executiva Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència.

Publicacions relacionades: Comunicat envers el COVID-19 i les decisions preses pel Gobierno de España Comunicat sobre l'acord ERC-PSOE Comunicat envers les eleccions espanyoles del 28A Moció contra la presència de l'exèrcit espanyol al Saló de l'Ensenyament Dia Mundial contra el Càncer Posicionament sobre la nova presidència del Govern Posicionament davant la situació d'empresonament i exili dels dirigent polítics independentiste Posicionament sobre la investidura del President de la Generalitat Posicionament sobre les eleccions del 21D Comunicat sobre el 21D
DUI independència Ostatges polítics Sentència política

No hi ha cap comentari de moment...

Deixar una resposta

El vostre correu electrònic no serà publicat.