Actualitat  

Comunicat sobre la sentència contra els ostatges polítics

14-10-2019

Des de Solidaritat Catalana per la Independència donem suport a totes les mobilitzacions i accions de protesta que sorgeixin des de la societat civil envers aquesta perversa i orquestrada sentència política contra els ostatges polítics.

Considerem que l’única solució política és l’emancipació d’aquest Estat cínic i malèvol i exigim la posada en llibertat immediata de totes les preses i presos polítics. Instem al Parlament de Catalunya que aixequi la suspensió de la DUI i reclamem la revisió jurídica d’aquest procés penal ple de greus irregularitats per tal de restablir també la seva honorabilitat. S’han de revisar les causes d’aquest judici polític i d’aquestes condemnes il·legals que haurien d’avergonyir al món sencer i que malauradament s’han permès.

No s’hauria haver arribat fins aquí. Exigim també que el mandat sorgit de les urnes que el poble va votar al referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre de 2017 sigui obeït pels polítics, com no pot ser d’altra manera, tal i com s’hi van comprometre en el seu dia.

Executiva Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència.

Publicacions relacionades: Comunicat sobre l'acord JUNTS-PSOE Comunicat sobre la dissolució de l'Assemblea de Representants Comunicat de SI sobre les eleccions espanyoles Comunicat en motiu de la Diada Nacional 2022 Comunicat sobre els primers sis mesos de l'Acord de Govern entre ERC i Junts Comunicat sobre l'acord de govern entre Esquerra i Junts per Catalunya Comunicat envers el COVID-19 i les decisions preses pel Gobierno Comunicat sobre l'acord ERC-PSOE Comunicat envers les eleccions espanyoles del 28A Moció contra la presència de l'exèrcit espanyol al Saló de l'Ensenyament