Actualitat  

Comunicat envers el COVID-19 i les decisions preses pel Gobierno de España

0 Comentaris
dilluns 16 març 2020

Des de Solidaritat Catalana per la Independència volem manifestar el següent envers les decisions preses pel Gobierno de España:

- Ens posem al servei del poble de Catalunya i del seu Govern.
- No reconeixem l'autoritat del Gobierno de España, gestor incompetent i invasiu de la sobirania de Catalunya.
- Instem el Govern de Catalunya a actuar per la via de fet i seguir administrant la nació catalana en funció dels interessos de la ciutadania de Catalunya.
- Denunciem la passivitat del Gobierno de España per deixar que els madrilenys se segueixin desplaçant lliurement malgrat tenir dades mèdiques que recomanen el tancament de la comunitat autònoma.
- Lamentem que s’hagin pres mesures insuficients, de nul impacte en les economies domèstiques i empresarials i cap mesura tendent a la protecció del treball. Tot plegat un despropòsit que només afegeix mes incertesa, por i ineficàcia a la excepcional situació.
- Denunciem la inutilitat de la Corona borbònica, corrupta i anacrònica. Per defensar l'«A por ellos» va sortir ràpid... per defensar la salut de la ciutadania, resten amagats.

Podeu descarregar-vos el comunicat fent clic aquí.

Executiva Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència

0.0
Publicacions relacionades: Comunicat sobre l'acord ERC-PSOE Comunicat sobre la sentència contra els ostatges polítics Comunicat envers les eleccions espanyoles del 28A Comunicat sobre el 21D Comunicat sobre l'1 d'octubre Comunicat sobre el Referèndum i el resultat Comunicat sobre l'aprovació de les Lleis del Referèndum i Transitorietat Comunicat de Solidaritat Barcelona-Barcelonès Nord Acusem el Gobierno de España Comunicat sobre el Referèndum
Gobierno de España COVID-19 Coronavirus Mala gestió

No hi ha cap comentari de moment...

Deixar una resposta

El vostre correu electrònic no serà publicat.