Actualitat  

Celebració de la Diada Nacional

0 Comentaris
dilluns 17 setembre 2018

La Diada Nacional d'enguany ha estat especialment crucial. La manifestació 'Diada per la República' organitzada per l'ANC i Òmnium era per reiterar que, en paraules de la seva Presidenta Elisenda Paluzie "La unilateral és l'única via possible, malgrat sigui difícil". Cal dir que després d'aquesta, s'esperava una resposta més clara i contundent per part del Govern del país.

SI va secundar i convocar als adherits i simpatitzants per assistir als actes programats durant tot el dia arreu del territori. La participació, per part dels nostres simpatitzants i adherits, als actes oficials va ser important en molts punts del mapa. En són una mostra la participació a la Marxa de Torxes per la Independència de Sants-Montjuïc el 10 de setembre, a la manifestació a l'Avinguda Diagonal de Barcelona on hi assistiren també membres de l'Executiva Nacional.

SI, a través de les seves delegacions locals, també va participar en diferents ofrenes florals a diversos municipis, com per exemple, Sant Vicenç de Torelló, Terrassa, Vilassar de Mar...

Us deixem amb una reflexió de l'Arnau Padró, Secretari de campanyes de SI, sobre com encarar amb optimisme el nou curs polític malgrat els evidents obstacles i a mirar sempre endavant [+ L'Unilateral].

Executiva Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència

0.0
Publicacions relacionades: 1a Convenció Nacional de Primàries Catalunya Nova ponència política i Executiva Nacional sorgida del IV Congrés Nacional La Diada més esperada Aquesta Diada s'hi ha d'anar Congrés Nacional de SI Suport al Dia Internacional de les Dones Debat sobre la Seguretat Nacional Inauguració de la nova Seu Nacional Posicionament de l'Executiva Nacional sobre el debat DUI/RUI Comunicat de l'Executiva Nacional
Elisenda Paluzie ANC Òmnium Diada Nacional Actes

No hi ha cap comentari de moment...

Deixar una resposta

El vostre correu electrònic no serà publicat.