Actualitat  

1a Convenció Nacional de Primàries Catalunya

0 Comentaris
dilluns 18 novembre 2019

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) valora molt positivament la massiva participació i els resultats de la 1a Convenció Nacional de Primàries Catalunya que es va celebrar al Centre Cívic Joan Oliver Pere Quart de Barcelona el passat dissabte 16 de novembre. Fruit del treball de centenars d'associats els documents resultants configuren la base a partir de la qual seguir bastint un moviment democràtic, transversal i descentralitzat de ciutadans i ciutadanes que vol fer efectiva la Independència de Catalunya i regenerar el sistema polític. L'organització sorgida es fonamenta en la participació descentralitzada, assembleària i basada en el treball d'assemblees locals.

Avaluem molt positivament que Primàries Catalunya hagi acordat no limitar-se a l'àmbit municipal i que pugui presentar-se a unes eleccions supramunicipals, si així ho considera quan siguin convocades.

També compartim plenament la no aprovació de l'esmena a la totalitat que pretenia definir un model proper a la jerarquia pròpia dels partits polítics tradicionals i que s'hagin eliminat les referències respecte del Consell per la República. SI manifesta la seva voluntat de col·laborar amb el Consell per la República en aquelles accions amb objectius clars i no partidistes. Un suport incondicional i previ, considerem que limita la capacitat de regeneradora de Primàries.

Per tot això, Solidaritat Catalana per la Independència es felicita dels resultats i metodologia de treball, manté el seu compromís amb Primàries Catalunya, fa una crida a seguir col·laborant com a associats de les assemblees locals i posa la seva infraestructura, personal i logística al seu servei.

Executiva Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència.

0.0
Publicacions relacionades: SI no participarà a la 2a Convenció de Primàries Catalunya Nova ponència política i Executiva Nacional sorgida del IV Congrés Nacional Primàries Catalunya Congrés Nacional de SI Suport al Dia Internacional de les Dones 15D: Primera volta de primàries Barcelona Acte de signatura del «Segell Republicà» del candidat a 'Primàries Barcelona' David Folch Primàries internes fallides a ERC Celebració de la Diada Nacional Primàries per la República, ANC i Primàries Barcelona creen «Primàries Catalunya»
Primàries Catalunya Convenció Nacional de ​Primàries Catalunya

No hi ha cap comentari de moment...

Deixar una resposta

El vostre correu electrònic no serà publicat.