Actualitat  

15D: Primera volta de primàries Barcelona

0 Comentaris
dimarts 18 desembre 2018

El 15D es va celebrar la primera volta de les eleccions per a escollir el candidat i la llista electoral a Barcelona i de la que en va resultar guanyador en Jordi Graupera. Podeu consultar en el següent enllaç els resultats i la llista definitiva [+ www.primariescatalunya.cat] Es va poder votar durant tota la jornada de dissabte a la Seu Nacional de SI.

Malgrat el silenci mediàtic durant tota la campanya, finalment alguns mitjans de comunicació se'n van fer ressò i van publicar la notícia dels resultats finals [+ El Temps]. El vencedor, Jordi Graupera, va voler remarcar en el seu primer discurs com a cap de llista que "Barcelona i el país necessiten aquesta nova manera de fer política. Les primàries són el mínim del mínim. El principi de tot. Si no reforcem democràticament la ciutat, no ens en sortirem" [+ Betevé].

Enhorabona a tots els candidats per la feina feta! Ha estat un èxit rotund de participació! De fet, es tracta del procés de primàries amb major participació de la història del nostre país.

0.0
Publicacions relacionades: Reflexions al voltant de la realitat política en temps de confinament SI no participarà a la 2a Convenció de Primàries Catalunya 1a Convenció Nacional de Primàries Catalunya Primàries Catalunya Acte de signatura del «Segell Republicà» del candidat a 'Primàries Barcelona' David Folch Primàries internes fallides a ERC Primàries per la República, ANC i Primàries Barcelona creen «Primàries Catalunya» Solidaritat Catalana per la Independència dóna suport al projecte «Primàries per la República» Ple suport a les primàries obertes proposades per en Jordi Graupera Comunicat de Solidaritat Barcelona-Barcelonès Nord
Barcelona Jordi Graupera Primàries Catalunya Primàries Barcelona Eleccions Municipals

No hi ha cap comentari de moment...

Deixar una resposta

El vostre correu electrònic no serà publicat.