Actualitat  

Solidaritat, dins la campanya unitària pel Sí

0 Comentaris
divendres 04 agost 2017

La Campanya unitària del Sí compta amb Solidaritat Catalana per la Independència des del primer moment. A més a més, hi participen entitats com l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural, Associació de Municipis per la Independència (AMI), Comitè Olímpic Català, Súmate, Plataforma per la Llengua, Plataforma Pro Seleccions Esportives, Drets i Cercle Català de Negocis. Pel que fa a partits polítics hi són representats PDeCAT, ERC, CUP, Demòcrates de Catalunya, Moviment d’Esquerres i nosaltres.

Es crea un espai de coordinació que s’utilitzarà per a proporcionar la informació de la campanya: el webdelsi.cat, en el qual s’hi podrà trobar des d’argumentacions pel Sí, l’agenda dels actes del territori -tres dels quals seran grans actes unitaris-, i la inscripció com a voluntaris per tal de “pentinar el país i cridar a la participació”.

En la roda de premsa d’aquest dijous a la plaça del Rei, per part de Solidaritat Catalana per la Independència ha intervingut Manel Manzanas, secretari nacional de Relacions Institucionals i membre de l’executiva nacional de SI que ha apel·lat a la unitat davant dels adversaris que ens volen dividits.

Solidaritat, que ja havia iniciat la seva campanya en solitari o amb altres partits i entitats des del desembre passat, encara aquesta proposta unitària amb la màxima energia i empenta, esperant que culmini en un 1 d’octubre amb la victòria del Sí i amb l’aplicació del resultat per fer la independència. Us encoratgem a participar de tots els actes!

0.0
Publicacions relacionades: Solidaritat Catalana per la Independència dóna suport al projecte «Primàries per la República» Solidaritat, acceptada al Referèndum Comunicat de Solidaritat Barcelona-Barcelonès Nord Que comenci la campanya pel Sí Des de Solidaritat ens sumem a la Campanya pel Sí Campanya pel Sí Vacances en pau. Solidaritat amb el Sàhara Solidaritat no participarà en les eleccions espanyoles Solidaritat sense por Solidaritat s'adhereix al manifest per la llengua
Súmate Solidaritat AMI Campanya unitària del Sí Municipis per la Independència Comitè Olímpic Català Plataforma per la Llengua Plataforma Pro Seleccions Esportives Drets Cercle Català de Negocis

No hi ha cap comentari de moment...

Deixar una resposta

El vostre correu electrònic no serà publicat.