Actualitat  

Comunicat de Solidaritat Barcelona-Barcelonès Nord

0 Comentaris
divendres 08 setembre 2017

S’apropen moments transcendentals per la ciutadania catalana en general i barcelonina en particular. És en aquestes cruïlles de la Història on les qualitats humanes i democràtiques dels representants elegits a les urnes són primordials i recordades per la població. Ens cal persistència i encarar els reptes polítics amb valentia i determinació.

Per això des de Solidaritat Barcelona-Barcelonès Nord encoratgem l’alcaldessa de la capital de la propera República catalana, Ada Colau, a fer un pas endavant i fer-se un lloc a la història entre els homes i dones que van defensar el vot i la democràcia .

Esperem, com no pot ser d’una altra manera, que l’ajuntament faciliti i participi del Referèndum d’autodeterminació que ha convocat el poble català a través dels seus representants democràticament escollits al Parlament, i posi a disposició dels barcelonins i barcelonines els col·legis electorals per fer, de l’1 d’octubre, un dia que representi els valors d’una ciutat oberta i capdavantera en els drets humans com és Barcelona.

El trajecte a la República catalana no pot quedar aturat davant dels ciutadans de la capital per dubtes, pors, i mitges tintes dels seus dirigents. Ara és hora de la participació i esperem que aquest ajuntament que es diu En Comú faci honor al seu nom i posi la Barcelona que volem al servei dels seus ciutadans.

Coordinadora territorial de Solidaritat Barcelona-Barcelonès Nord

0.0
Publicacions relacionades: Comunicat envers el COVID-19 i les decisions preses pel Gobierno de España Comunicat sobre l'acord ERC-PSOE Comunicat sobre la sentència contra els ostatges polítics Comunicat envers les eleccions espanyoles del 28A Solidaritat Catalana per la Independència dóna suport al projecte «Primàries per la República» Comunicat sobre el 21D Comunicat sobre l'1 d'octubre Comunicat sobre el Referèndum i el resultat Solidaritat, acceptada al Referèndum Comunicat sobre l'aprovació de les Lleis del Referèndum i Transitorietat
independència República Solidaritat Barcelona-Barcelonès Nord

No hi ha cap comentari de moment...

Deixar una resposta

El vostre correu electrònic no serà publicat.