Actualitat  

Des de Solidaritat ens sumem a la Campanya pel Sí

15-12-2016

La majoria absoluta independentista al Parlament, el Govern del MHP Puigdemont i els resultats del 9N i el 27S permeten i obliguen a assolir la independència en el termini establert. Els partits i les entitats han consensuat la realització d’un referèndum que sota les condicions adequades és una eina útil per l’autodeterminació de la nostra nació.

Des de Solidaritat ens sumem a la campanya pel Sí per obtenir la victòria en el Referèndum i procedir immediatament a la proclamació de la independència. Encoratgem a tots els nostres adherits i simpatitzants a treballar plegats per vèncer qualsevol obstacle que s’interposi en el camí encetat cap a l’estat independent català i per evitar, en nom d’un fals diàleg, les propostes dilatòries que puguin desviar-nos del nostre objectiu.

Properament anireu rebent la informació concreta de la campanya pel sí i la manera de col·laborar-hi.

Executiva Nacional Solidaritat catalana per la Independència

Publicacions relacionades: Entrevista a Josep Gonzàlez i Gil, exalcalde de Rasquera de Solidaritat Solidaritat Catalana per la Independència dóna suport al projecte «Primàries per la República» Solidaritat, acceptada i acreditada pel Referèndum Comunicat de Solidaritat Barcelona-Barcelonès Nord Solidaritat, dins la campanya unitària pel Sí Que comenci la campanya pel Sí Campanya pel Sí Vacances en pau. Solidaritat amb el Sàhara Solidaritat no participarà en les eleccions espanyoles Solidaritat sense por