Actualitat  

Eleccions municipals de 2019: Tots a una

9-01-2019

TERRASSA, l'11O, digué sí a una candidatura ciutadana unitària a favor de la República Catalana de la mà de l'ANC, iniciativa a la qual s'hi ha sumat també L'HOSPITALET DE LLOBREGAT [+ L'Unilateral].

Anunciem també l'èxit de constitució de PRIMÀRIES LLEIDA on el 27N es va celebrar un acte de presentació multitudinari que comptà, com a convidats, amb Aamer Anwar, advocat especialitzat en drets humans, i Anna Arqué, analista política i portaveu de l'ICEC als Països Catalans, entre d'altres [+ L'Unilateral].

Després de diverses temptatives i negociacions, SANT CUGAT DEL VALLÈS també ha constituït coordinadora local per al procés de Primàries al municipi [+ Cugat.cat 29/10/18]. A la foto de la dreta, membres dels partits, ANC i independents que s'hi han agrupat, promocionant el projecte en una parada al carrer. Ens congratulem per l'èxit assolit i haver endegat un procés tant transversal. La territorial compta amb Jordi Manchón, membre de SI, com a promotor i portaveu provisional del grup de treball [+ Cugat.cat 31/10/18].

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) serà de moment, l’únic partit que participarà a les Terres de l'Ebre al procés de Primàries Obertes que promou l'ANC a tot Catalunya. Àlex Cervera repetirà com a cap de llista a LA RÀPITA a les properes eleccions municipals. L'assemblea local del partit l'ha reescollit candidat, després que el 2015 aconseguís l'acta de regidor i entrés al govern municipal [+ Ebre Digital].

A MANRESA des de principis de desembre el projecte compta amb més de 350 adherits. L'Arnau Padró, Secretari de Campanyes de SI, n'és un dels membres del grup promotor. A l'acte de presentació va convidar a sumar-se a la iniciativa a tots aquells independentistes desmotivats de la ciutat, i els va animar a anar a votar a les eleccions municipals del proper mes de maig [+ Regió 7]. Us recomanem llegir un interessant article a L'Unilateral escrit per en Joan Gil, sobre el revulsiu que necessita l'independentisme cívic a Manresa.

Publicacions relacionades: Comunicat de SI sobre les eleccions espanyoles SI planteja a la militància presentar-se a les eleccions amb Junts i Demòcrates Resultats de les primàries per escollir els candidats per les eleccions del 14 SI assumeix els compromisos proposats per l'ANC en el marc de les eleccions municipals de 2019 Comunicat envers les eleccions espanyoles del 28A Eleccions municipals de 2019: En Marxa Posicionament sobre les eleccions del 21D Tots som Catalunya Tots som Santiago Espot Solidaritat no participarà en les eleccions espanyoles