Actualitat  

Tots som Catalunya

5-12-2016

Molts són  a hores d’ara els Ajuntaments amb representació de SOLIDARITAT que han presentat i aprovat mocions, presentades pels nostres regidors, de suport a Santiago Espot i a tots els càrrecs electes catalans de consistoris municipals, el govern de la Generalitat i del Parlament de Catalunya, la màxima representació del Poble de Catalunya.

Apel·lant a la democràcia és impossible que es pugui actuar de manera tan irrespectuosa: fins on  estan disposats a arribar no ho sabem. El que sí sabem és que els Catalans continuarem lluitant i endavant. Tots som UN: tots els independentistes hem d’haver xiulat al Camp Nou, penjat estelades, celebrat el que volem celebrar. Els llistem a continuació:

1) A iniciativa d’Àlex Cervera, regidor d’Ensenyament de SI-La Ràpita [+article 1 a l’Unilateral] [+article 2 a l’Unilateral].

2) El 4 de novembre conjuntament amb els grups de la CUP i Esquerra a Alcover també aprovava la moció a favor de la RUI i dels càrrecs electes [+article al Portal Nou].

3) El 30 de novembre, el Ple de l’Ametlla del Vallès ha aprovat la moció del grup municipal CiU, de suport al referèndum, al procés constituent i als ens locals i electes investigats per processos relacionats amb la sobirania. Conjuntament amb CiU i Ametlla’t-ERC-AM, a instàncies de l’ANC, una altra moció sobre la unitat en accions de política general i, a iniciativa de Bloc Municipal, la de suport als investigats per actes de suport  a la Independència de Catalunya es retirà de l’ordre del dia.

4) En el darrer Ple de novembre de  Begur els regidors de Bloc Municipal han donat suport, entre d’altres, a la moció de suport a la resolució del Parlament de Catalunya a la convocatòria del referèndum vinculant sobre la Independència com a molt tard el setembre de 2017 [+Butlletí “La Sintonia del Mar].

5) 1D:  St. Vicenç de Torelló s’ha afegit també a la llista de municipis.

6) En el ple del consistori de Ripollet de 29 de novembre s’aprovà una “Moció de suport als representants institucionals per defensar el procés democràtic de Catalunya” per esdevenir un nou estat d’Europa,  amb els vots dels grups municipals Decidim, ERC i PDeCAT, i amb el suport explícit de l’ANC de Ripollet i SI.  

A la Garriga i Terrassa no han pogut ser aprovades per manca d’unitat entre els partits independentistes a l’hora de votar un text.

Publicacions relacionades: Comunicat sobre l'acord de govern entre Esquerra i Junts per Catalunya Us emplacem a fer-vos apoderats i apoderades de Junts per Catalunya Resultat de la consulta a presentar-se SI amb Junts i Demòcrates de Catalunya SI no participarà a la 2a Convenció de Primàries Catalunya 1a Convenció Nacional de Primàries Catalunya Primàries Catalunya Eleccions municipals de 2019: Tots a una Primàries per la República, ANC i Primàries Barcelona creen «Primàries Catalunya» Posicionament per la investidura del President de Catalunya Tots som Santiago Espot