Actualitat  

Posicionament sobre la investidura del President de la Generalitat

0 Comentaris
dilluns 29 gener 2018

Solidaritat Catalana per la Independència vol expressar el seu suport a la candidatura del MHP Carles Puigdemont a la presidència del Govern de la Generalitat.

Considerem que Carles Puigdemont és l’únic candidat possible, ja que va ser l’opció més votada del bloc independentista. Els catalans vam ratificar el president legítim a través del nostre vot i, per tant, vam explicitar el rebuig a l’aplicació de l’article 155 i la violació de la sobirania del poble de Catalunya.

Manifestem doncs que no es pot proposar cap altra candidatura que no sigui la del MHP Carles Puigdemont, ni que aquest delegui en un altre diputat/da la seva candidatura. Entenem que és intransferible, si no és a través d’unes noves eleccions.

Demanem a la Presidència i a la Mesa del Parlament que es dugui a terme el Ple de la investidura.

Executiva Nacional Solidaritat Catalana per la Independència

0.0
Publicacions relacionades: President: No posi les urnes! Comunicat sobre l'acord ERC-PSOE Comunicat sobre la sentència contra els ostatges polítics Posicionament sobre la nova presidència del Govern Posicionament davant la situació d'empresonament i exili dels dirigent polítics independentiste Posicionament per la investidura del President de Catalunya Posicionament sobre les eleccions del 21D Comunicat sobre el 21D Sobre els presos polítics i l'aixecament de la suspensió de la Declaració d'Independència Comunicat sobre l'1 d'octubre
Carles Puigdemont 155 Estat espanyol Bloc independentista

No hi ha cap comentari de moment...

Deixar una resposta

El vostre correu electrònic no serà publicat.