Actualitat  

No més morts. Prou peatges

28-01-2016

SOLIDARITAT CATALANA PER LA INDEPENDÈNCIA va presentar una moció a l’ajuntament de la Ràpita emplaçant al Ministerio de Fomento a que el tram de l’AP-7 des de L’Hospitalet de l’Infant fins a Vinaròs sigui gratuït. LA MOCIÓ VA SER APROVADA PER UNANIMITAT PER TOTS ELS GRUPS MUNICIPALS PRESENTS AL CONSISTORI RAPITENC (ERC, CiU, PSC, Més Ràpita, IC-Verds, SI).

Els més de 70 morts en accidents de trànsit en els últims 5 anys en el tram de la N340 entre les Terres de l’Ebre i el Maestrat, i el suport a les mobilitzacions ciutadanes que volen acabar amb aquesta xacra, ens porten a exigir a les diferents administracions solucions immediates.

Des de SI no creiem que la solució passi per la construcció d’un nou vial que esquartere més el nostre territori, sinó per l’ús gratuït de les infraestructures ja existents com és l’AP7. A Solidaritat no creiem en la vella política, sinó en les decisions polítiques valentes i intel·ligents que beneficien a tot el poble i no només a uns quants.

Finalment, Solidaritat va demanar fer arribar aquests acords al Govern de la Generalitat, al Conseller de Territori, als Grups Parlamentaris del Parlament de Catalunya, a les Associacions de Municipis de Catalunya així com a les diferents entitats veïnals i socials del municipi

Àlex Cervera, regidor de SI a La Ràpita

Publicacions relacionades: Informe trimestral i vídeo del Secretari General Comunicat sobre els primers sis mesos de l'Acord de Govern entre ERC i Junts La fi d'alguns dels peatges #NoVullPagar Ajuntaments compromesos La Diada més esperada A la Garriga l'aparcament com més convingui a la gent Demanem garantir la majoria independentista a la mesa del Parlament i la tornada del MHP Puigdemont SI a l'assemblea de MES Moviment d'Esquerres Balanç dels tres primers mesos de govern independentista Prou morts a la N-340