Actualitat  

Comunicat sobre l'acord entre JxSí la CUP

9-01-2016

Solidaritat Catalana per la Independència es congratula per l’acord assolit entre JxSí i la CUP per formar govern, seguint el mandat de les urnes amb victòria independentista el 27S.

La formació de govern és un pas imprescindible per aplicar el full de ruta que estableix que en 18 mesos es proclamarà la independència de Catalunya, objectiu final del procés. Solidaritat, tal com ja va fer en les darreres eleccions al Parlament, continuarà donant suport en l’acompliment d’aquest full de ruta, amb la fita sempre present d’assolir un estat català independent.

Tot i que les darreres negociacions han pogut trencar ponts de diàleg i ser font de crítiques i retrets és l’hora de reprendre, amb fermesa i comptant amb tothom, el camí que ens ha de dur a la llibertat com a nació.

Executiva Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència

Publicacions relacionades: Comunicat sobre l'acord JUNTS-PSOE Comunicat sobre la dissolució de l'Assemblea de Representants Comunicat de SI sobre les eleccions espanyoles Roger San Millán és entrevsitat a 'Espais de diumenge' Comunicat en motiu de la Diada Nacional 2022 Comunicat sobre els primers sis mesos de l'Acord de Govern entre ERC i Junts Comunicat sobre l'acord de govern entre Esquerra i Junts per Catalunya Entrevista a Josep Gonzàlez i Gil, exalcalde de Rasquera de Solidaritat Comunicat envers el COVID-19 i les decisions preses pel Gobierno Comunicat sobre l'acord ERC-PSOE