Actualitat  

Demòcrates pel Sí a Tàrrega

13-01-2017

Aquest dissabte al vespre, a la Biblioteca Comarcal de Tàrrega, Elisenda Paluzie, Uriel Bertran i Toni Castellà presenten “Demòcrates pel SÍ”, la campanya per demanar el Sí en el referèndum sobre la independència de 2017, amb Demòcrates de Catalunya, independents i Solidaritat Catalana per la Independència.

Aquest acte és el primer a les comarques de Lleida, amb l’objectiu d’anar cobrint tot el territori, per donar arguments de qualitat i de primera mà per votar sí en el referèndum previst.

Elisenda Paluzié és professora titular d’economia i directora del Centre d’Anàlisi Econòmica i de les Polítiques Socials de la UB; Uriel Bertran és economista, professor de la UB i membre de l’executiva nacional de Solidaritat Catalana per la Independència; Toni Castellà és col·laborador acadèmic d’ESADE, diputat al Parlament català i portaveu polític de Demòcrates de Catalunya.

L’acte de “Demòcrates pel Sí” es farà aquest dissabte a les 18:30h., a la Biblioteca Comarcal de Tàrrega, Plaça Sant Antoni 3, Tàrrega.

DIA: Dissabte 14 de gener
HORA: 18:30h
LLOC: Biblioteca Comarcal, Pl. Sant Antoni 3, Tàrrega

Publicacions relacionades: Resultat de la consulta a presentar-se SI amb Junts i Demòcrates de Catalunya SI planteja a la militància presentar-se a les eleccions amb Junts i Demòcrates Actes de "Demòcrates pel Sí" a Caldes de Montbui i Reus Reunió SI Barcelona-Demòcrates, per Barcelona Èxit a Tàrrega