Botiga  

Productes similars

Discursos a la Nació

€15,00 EUR

Autor:

Santiago Espot

Sinopsi:

Quina importància tenen els discursos? Són capaços d’esdevenir els artífexs d’un canvi decisiu? I d’una regeneració nacional? Poden definir un nou estil polític?

En les pàgines d’aquesta obra comprovareu que les grans línies d’una nova política han de marcar-se amb discursos compromesos i vibrants. Santiago Espot ha anat desgranant en les seves intervencions públiques arreu de la Nació, uns conceptes i unes idees que van més enllà dels tòpics i del pensament rutinari que massa sovint fem servir quan reflexionem sobre Catalunya. El seu objectiu és que els catalans adoptem unes actituds i una moral de victòria que ens permetin encarar, amb garanties d’èxit, el nostre procés de trencament amb Espanya i França.

“Aquest llibre que tenim a les mans és, no cal dir-ho, un document d’esperança. Totes aquestes conferències que va fer Santiago Espot i que ha dictat públicament a tants indrets de Catalunya, amb la passió de qui està plenament segur de la justícia i la possibilitat de la seva causa, però també amb el coneixement sòlid de la realitat que vivim i de les seves possibilitats".

Detalls:

Pàgines: 136

Enquadernació: Tapa tova

Editorial: Editorial Dux

Idioma: Català

ISBN: 9788493693831

Any: 2009

Quantitat en estoc: 17
Opcions d'enviament:
  • Enviament Països Catalans
  • Enviament resta d'Europa
  • Enviament resta del món
Afegir a la cistella