Actualitat  

Presentem una ILP per a Declarar la Independència

31-01-2024

El proper divendres dia 2 de febrer, Solidaritat Catalana per la Independència presentarem una Iniciativa Legislativa Popular per a que el Parlament de Catalunya declari la Independència.


El registre d'aquesta iniciativa, que es durà a terme a les 10:30 del matí al Parlament, el faran Francesc Fíguls, David Folch i Lluís Tenas, tots ells membres de l'Executiva Nacional.

És un acte polític de rellevància per a nosaltres i farem tots els esforços per a que resulti reeixit. A continuació posem a la vostra disposició els documents següents, dels que en recomanem una lectura atenta:

Memòria justificativa: amb l'explicació del motiu d'aquesta ILP

Projecte de Llei per Declarar la Independència

Com pots comprovar, la llei és exactament la mateixa que Solidaritat va presentar al Parlament el mateix 2 de febrer, però del 2011, i que malauradament va ser rebutjada. Complim així, també, amb la promesa que vam fer de tornar-la a impulsar.

Donada la importància d'aquesta proposta i per explicar-ne en profunditat el context i l'abast, t'enviem el vídeo del Secretari General de Solidaritat, David Folch:

Fins a la Victòria
Solidaritat Catalana per la Independència
Publicacions relacionades: Presentada la ILP per Declarar la Independència Èxit a la presentació del llibre dels 10 anys de Solidaritat per la Independència Solidaritat Catalana per la Independència dóna suport al projecte «Primàries per la República» Sobre els presos polítics i l'aixecament de la suspensió de la Declaració d'Independència 7è Suquet per la Independència Ara toca fer la independència Després del Suquet, ara toca Independència! Suquet per la Independència a Vilassar de Mar, dissabte 30 de juliol Els 19 referèndums d'independència dels darrers 43 anys Jordi Manchón: l'objectiu és la independència