Actualitat  

Demòcrates pel Sí a Tàrrega

0 Comentaris
divendres 13 gener 2017

Aquest dissabte al vespre, a la Biblioteca Comarcal de Tàrrega, Elisenda Paluzie, Uriel Bertran i Toni Castellà presenten “Demòcrates pel SÍ”, la campanya per demanar el Sí en el referèndum sobre la independència de 2017, amb Demòcrates de Catalunya, independents i Solidaritat Catalana per la Independència.

Aquest acte és el primer a les comarques de Lleida, amb l’objectiu d’anar cobrint tot el territori, per donar arguments de qualitat i de primera mà per votar sí en el referèndum previst.

Elisenda Paluzié és professora titular d’economia i directora del Centre d’Anàlisi Econòmica i de les Polítiques Socials de la UB; Uriel Bertran és economista, professor de la UB i membre de l’executiva nacional de Solidaritat Catalana per la Independència; Toni Castellà és col·laborador acadèmic d’ESADE, diputat al Parlament català i portaveu polític de Demòcrates de Catalunya.

L’acte de “Demòcrates pel Sí” es farà aquest dissabte a les 18:30h., a la Biblioteca Comarcal de Tàrrega, Plaça Sant Antoni 3, Tàrrega.

DIA: Dissabte 14 de gener
HORA: 18:30h
LLOC: Biblioteca Comarcal, Pl. Sant Antoni 3, Tàrrega

0.0
Publicacions relacionades: Actes de "Demòcrates pel Sí" a Caldes de Montbui i Reus Reunió SI Barcelona-Demòcrates, per Barcelona Èxit a Tàrrega
Uriel Bertran Elisenda Paluzie Toni Castellà Demòcrates pel Sí Tàrrega Referèndum sobre la independència

No hi ha cap comentari de moment...

Deixar una resposta

El vostre correu electrònic no serà publicat.