Posicionament sobre la investidura del President de la Generalitat

Parlament de Catalunya

Solidaritat Catalana per la Independència vol expressar el seu suport a la candidatura del MHP Carles Puigdemont a la presidència del Govern de la Generalitat.

Considerem que Carles Puigdemont és l’únic candidat possible, ja que va ser l’opció més votada del bloc independentista. Els catalans vam ratificar el president legítim a través del nostre vot i, per tant, vam explicitar el rebuig a l’aplicació de l’article 155 i la violació de la sobirania del poble de Catalunya.

Manifestem doncs que no es pot proposar cap altra candidatura que no sigui la del MHP Carles Puigdemont, ni que aquest delegui en un altre diputat/da la seva candidatura. Entenem que és intransferible, si no és a través d’unes noves eleccions.

Demanem a la Presidència i a la Mesa del Parlament que es dugui a terme el Ple de la investidura.

Executiva Nacional
Solidaritat Catalana per la Independència