Jacint Casadevall, regidor pel Referèndum

IMG-20170616-WA0001

Jacint Casadevall, regidor de Solidaritat Catalana per la Independència a Taradell, s’encarregarà a partir d’aquest 15 de juny de la regidoria de Relacions Institucionals i Coordinació municipal pel Referèndum de l’1Oct, després del pacte de govern unitari assolit amb PDECAT i ERC al consistori.

La primera tasca de la regidoria és la de relacions institucionals que suposa portar a terme les relacions de l’ajuntament amb tots els altres ens administratius com per exemple el Consell Comarcal, Mancomunitat, altres ajuntaments i la diputació. A part també té la competència de governació del manteniment i arranjament dels camins rurals amb gairebé 10 kms. Finalment, el tema del Referèndum, Jacint Casadevall el va demanar expressament donat que va ser l’impulsor del 13-D a Taradell i pel compromís del regidor i el partit amb el procés d’autodeterminació de Catalunya.

El regidor de SI també està inscrit a l’AECAT i va participar activament en la presentació d’aquesta assemblea de càrrecs electes a la comarca d’Osona.