Comunicat urgent sobre HÈCTOR LÓPEZ BOFILL

IMG-20170508-WA0002

Des de Solidaritat Catalana per la Independència volem expressar el nostre suport total i incondicional a n’Hèctor López Bofill, davant la seva citació a fiscalia. La llibertat d’expressió s’ha convertit en un nou enemic a abatre per a l’Estat espanyol, conscient que, només amb la repressió en tots els formats possibles, podrà intentar aturar la independència de la nostra nació.

En els propers dies, Solidaritat estudiarà totes les mesures a emprendre des del punt de vista legal, polític, mediàtic i popular per defensar la persona de l’Hèctor i també el dret inalienable a la llibertat i promourà tot tipus d’activitats per donar a conèixer el cas i implicar-hi el màxim nombre de gent possible tant a nivell nacional com internacional.

Ni un pas enrere,

Executiva Nacional Solidaritat