L’Agència Tributària Catalana: mans a l’obra

LLUÍS CATALÀ ROCA, regidor d’Acover per SI, fa aquí un resum dels darrers aconteixements esdevinguts entorn a la Hisenda Pròpia. Amb la frase “sóc dels que creu que la política s’ha de valorar pels fets” explica la seva experiència en la participació als Plens en el qual diverses vegades ha presentat una moció a favor de la sobirania fiscal que ha decaigut per no rebre el suport suficient per a ser aprovada. Tot sembla indicar, a partir d’indicis dels darrers temps, que La Hisenda Pròpia. L’enèsima enganyifa del procés [+llegir article a l’Unilateral]. Esperem que una estructura d’estat ja creada i amb tota la feina feta pugui tirar endavant per a poder fer-se plenament i real efectiva.

No Comments Yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *