Actualitat  

Celebració de la Diada Nacional

17-09-2018

La Diada Nacional d'enguany ha estat especialment crucial. La manifestació 'Diada per la República' organitzada per l'ANC i Òmnium era per reiterar que, en paraules de la seva Presidenta Elisenda Paluzie "La unilateral és l'única via possible, malgrat sigui difícil". Cal dir que després d'aquesta, s'esperava una resposta més clara i contundent per part del Govern del país.

SI va secundar i convocar als adherits i simpatitzants per assistir als actes programats durant tot el dia arreu del territori. La participació, per part dels nostres simpatitzants i adherits, als actes oficials va ser important en molts punts del mapa. En són una mostra la participació a la Marxa de Torxes per la Independència de Sants-Montjuïc el 10 de setembre, a la manifestació a l'Avinguda Diagonal de Barcelona on hi assistiren també membres de l'Executiva Nacional.

SI, a través de les seves delegacions locals, també va participar en diferents ofrenes florals a diversos municipis, com per exemple, Sant Vicenç de Torelló, Terrassa, Vilassar de Mar...

Us deixem amb una reflexió de l'Arnau Padró, Secretari de campanyes de SI, sobre com encarar amb optimisme el nou curs polític malgrat els evidents obstacles i a mirar sempre endavant [+ L'Unilateral].

Executiva Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència

Publicacions relacionades: Diada Nacional 2022 Comunicat en motiu de la Diada Nacional 2022 Diada Nacional 2021 Manifest conjunt en ocasió de la Diada Nacional de 2021 1a Convenció Nacional de Primàries Catalunya Nova Executiva Nacional i ponència política sorgida del IV Congrés Nacional La Diada més esperada Aquesta Diada s'hi ha d'anar Congrés Nacional de SI Suport al Dia Internacional de les Dones